دانلود کتاب فیه ما فیه
کلبه دانشی های گرامی در این مطلب از سایت کتاب معتبر و نفیس فیه و ما فیه اثر ماندگار مولانا را خدمت شما معرفی می کنیم .کتاب در واقع توسط شاگردان وی از روی سخنانش نوشته شده و نثر آن کمی از نثر امروزی دور است . با موضوع نقد و تفسیر عرفانی و شامل یادداشتهایی است که در طول سی سال از سخنان مولانا در مجالس فراهم آمدهاست. همراهان گرامی برای دانلود سایر مطالب و کتب مورد نیاز خود به بخش جستجو مراجعه کنید و چنانچه کتاب مورد نظر را در سایت نیافتید می توانید در بخش مرتبط آن را سفارش دهید .
بخش هایی از کتاب :
الاّ حق تعالی ایشان را سعتی و حوصله عظیم بزرگ داده است که تحمل می کنند. از صد کژی یک کژی را می گویند تا او را دشوار نیاید و باقی کژی هاش را می پوشانند، بلک مدحش می کنند که آن کژت راست است تا به تدریج این کژی ها را یک یک ازو دفع می کنند.
همچنانک معلم کودکی را خط آموزد، چون به نظر رسد، کودک سطر می نویسد و به معلم می نماید. پیش معلم، آن همه کژست و بد. با وی به طریق صنعت و مدارا میگوید که جمله نیکی است و نیکو نبشتی، احسنت! احسنت! الاّ این یک حرف را بد نبشتی، چنین می باید و آن یک حرف هم بد نبشتی. چند حرفی را از آن سطر بد می گوید و به وی می نماید که چنین می باید نبشتن و باقی را تحسین می گوید تا دل او نرمد و ضعف او با آن تحسین قوت میگیرد و همچنان به تدریج تعلیم میکند و مدد مییابد.
در عالم خدا هیچ چیز صعب تر از تحمل محال نیست مثلاً تو کتابی خوانده باشی و تصحیح و درست و معرب کرده یکی پهلوی تو نشسته است و آن کتاب را کژ می خواند هیچ توانی آن را تحمل کردن؟ ممکن نیست و اگر آن را نخوانده باشی تو را تفاوت نکند، محال مجاهده عظیم است.
دانلود pdf کتاب فیه ما فیه
*******مطلب پیشنهادی*********
دانلود کتاب مثنوی معنوی
مثنوی مولوی، همانند بیشتر مثنویهای صوفیانه، بیشتر از «داستان» به عنوان ابزاری برای بیان تعلیمات تصوف استفاده میکند. ترتیب قرار گرفتن حکایت ها و داستان های گوناگون در این کتاب ظاهرا نظم مشخصی ندارد. شخصیتهای اصلی داستانها میتواند از پیامبران و پادشاهان تا چوپانان و بردگان باشد. حیوانات نیز نقش پررنگی در این داستانها بازی میکنند. آخرین داستان مثنوی (شاهزادگان و دژ هوش ربا)، با وفات مولوی ناتمام ماند. دفتر ششم مثنوی از همین روی دفتری ناتمام است. فرزند او مثنوی زیبایی دارد که در آن از مرگ پدر و ناتمام ماندن مثنوی گله کرده است. اصل داستان را البته جویندگان میتوانند در مقالات شمس تبریزی بیابند و از بخش پایانی قصه مطلع شوند.
*******************************
*مشخصات
نام : فیه ما فیه
اثر : مولانا
تعداد صفحات :۱۰۱
حجم فایل :۰٫۸ مگابایت
نوع فایل :pdf