برای سفارش کتاب های نایاب اینجا کلیک نمایید
ادبیاتتاریخچهتاریخیدانلود کتابدینی

دانلود کتاب الکامل فی التاریخ (تاریخ کامل ابن اثیر ) جلد ۲۰

کلبه دانشی های عزیز در این بخش جلد بیستم از کتاب نفیس تاریخ کامل ابن اثیر یا همان الکامل فی التاریخ را برای شما در دسترس قرار داده ایم . چنانچه در مطالب قبل نیز ذکر شد نویسنده کتاب انگیزه و علت نوشتن آنرا این می داند که پیش تر برای تاریخ دوستان بویژه محققین و پژوهش گران این بخش کتاب ها بخصوص در باب تاریخ اسلام کامل نبوده اند و تفاوت نظر ، جانب گیری و عدم یکپارچگی مطالی در آنها دیده می شد و محقق می بایست کتاب های بسیاری را تهیه نماید ،اما ابن اثیر سعی در آن نموده کتابی جامع و همه جانبه را عرضه کند که قابلیت تبدیل شدن به یک منبع تاریخی را داشته باشد .

بخشی از کتاب :

در آن سال امیر سعید بن نصر بن احمد بن اسماعیل (سامانی ) امیر خراسان و ماوراء النهر وفات یافت .بیماری وی سل بود که سیزده ماه مریض بود .هیچ یک از بزرگان خاندان دولت سامان زنده نماندند زیرای بفنای یکدیگر کوشیدند و بعضی هم با مرگ طبیعی در گذشتند .مدت امارت او سی سال و سی و سه روز و عمر او سی و هشت سال بود .او بردبار و سخی و خردمند بود .یکی از موارد بردباری او این بود که خادمی گوهر گرانبهائی را دزدید و بیکی از بازرگانان فروخت .بهای آن سیزده هزار درهم شده که به خادم پرداخت آنگاه آن بازرگان گوهر را نزد امیر برد و گفت :من یک گوهر نفیسی خریده ام که فقط درخور سلطان است آنرا نزد او برد و امیر آنرا شناخت که جواهر خود بوده ، پرسید این را از کجا خریدی ؟ … .

دانلود PDF کتاب تاریخ کامل بزرگ اسلام و ایران از ابن اثیر (جلد ۲۰ )

تاریخ کامل بزرگ اسلام و ایران از ابن اثیر (جلد 20 )

**********مطلب پیشنهادی**********

دانلود کتاب الکامل فی التاریخ (تاریخ کامل ابن اثیر ) جلد ۱۷

بخشی از کتاب :

عبدالوهاب بن علی نزد معتصم بود بمسلمین اشاره کرد که از رخنه داخل شهر شوند . سپاهیان داخل شدند ناگاه ((وندوا)) دست بریش خود برد و دریغ گفت . معتصم به او گفت : برای چه تو چنین آشفته شدی ؟
گفت : برای اینکه تو بمن خیانت کردی ، من آمده بودم با تو گفتگو کنم و پیمان ( صلح ) ببندم تو مرا اغفال کردی متعصم به او گفت . هر چه می خواهی انجام می دهم و هرگز با خواست تو مخالفت نخواهم کرد .گفت : چه مخالفتی و چه چیز مانده که من نخواهم ؟ 

*******************************

::: مشخصات کتاب :::

نام : الکامل فی التاریخ ( جلد ۲۰ )
نویسنده : عزالدین علی بن اثیر
تعداد صفحات :۱۷۲
نوع فایل : PDF
حجم فایل : ۲٫۹۹ مگابایت

لینک های دانلود

***** گزارش خرابی یا کپی رایت *****

در صورتی که لینک دانلود خراب است یا شما صاحب اثر هستید و اشتباه کتاب شما در سایت قرار گرفته از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهید

راهنمای دانلود

  • برای دانلود، به روی عبارت "دانلود" کلیک کنید و منتظر بمانید تا پنجره مربوطه ظاهر شود سپس محل ذخیره شدن فایل را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا دانلود تمام شود.
  • جهت استفاده از فایل های فشرده از نرم افزار WinRar استفاده نموده و به پسورد هر فایل توجه نمایید.
  • در صورت بروز مشکل در دانلود فایل ها تنها کافی است ازطریق ارسال پیامک به شماره 09365692210 طریق سیستم گزارش خطا نسبت به بروز مشکل اطلاع دهید تا پیگیری سریع برای حل مشکل اقدام گردد.
  • فایل های قرار داده شده برای دانلود به منظور کاهش حجم و دریافت سریعتر فشرده شده اند، برای خارج سازی فایل ها از حالت فشرده از نرم افزار Win Rar و یا مشابه آن استفاده کنید.
  • کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده عبارت www.kolbedanesh.com ( حتما با حروف کوچک تایپ شود ) می باشد. تمامی حروف را میبایستی به صورت کوچک تایپ کنید و در هنگام تایپ به وضعیت EN/FA کیبورد خود توجه داشته باشید همچنین بهتر است کلمه رمز را تایپ کنید و از Copy-Paste آن بپرهیزید.
  • چنانچه در هنگام خارج سازی فایل از حالت فشرده با پیغام CRC مواجه شدید، در صورتی که کلمه رمز را درست وارد کرده باشید. فایل به صورت خراب دانلود شده است و می بایستی مجدداً آن را دانلود کنید.

جلال

جلال یاکشی کارشناس مهندسی نرم افزار هستم . برنامه نویسی و مباحث تجارت الکترونیک از علایق همیشگی من بوده و هست و سعی دارم با استفاده از این دانش گامی در جهت بهبود و ترقی بردارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن