برای سفارش کتاب های نایاب اینجا کلیک نمایید
ادبیاتتاریخچهتاریخیدانلود کتابدینی

دانلود کتاب الکامل فی التاریخ (تاریخ کامل ابن اثیر ) جلد ۳۳

همراهان عزیز کلبه دانش در این مطللب اخرین جلد یعنی جلد سی وسوم از کتاب نفیس الکامل فی التاریخ ابن اثیر یا همان تاریخ کامل را خدمت شما معرفی می کنیم .ابن اثیر نسبت به تاریخ و رجال شیعه و نهضت های اسلامی منصف است .بر خلاف طبری ،یافعی ، ذهبی و امثال آنان . مثلا طبری که معاصر دولت علویان طبرستان است و حق بود که به تفضیل تاریخ این دوره می پرداخت ، بسیار مختصر و محدود به آن اشاره کرد . اما ابن اثیر در مورد حسن بن زید علوی می گوید ؛ حسن بن زید کان متواضعالله .یا ناصر کبیر علوی معروف به اطروش را عادل ، بی همتا و بی بدیل می داند و در مورد معز الدوله دیلمی به هنگام ورود به مقر دولت خود نوشته است ؛ نادی فی الناس با الامان و بث العدل یعنی او ندای امنیت و عدالت خواهی داد .بر خلاف طبری که شهادت امام رضا (ع) را مرگ طبیعی دانسته .ابن اثیر معتقد است که حضرت مسموم شده است . در اعلام و اماکن هم در جاهایی متفاوت با طبری است .علی رغم همه این مسائل مورخ یک مورخ سنی وذهب است .کلبه دانشی های گرامی برای اطلاع از جدیدترین مطالب ما می توانید بصورت روزمره از سایت بازدید فرمایید .

بخشی از کتاب :

مدت خلافت ناصرالدین الله چهل و شش سال و ده ماه و یست وهشت روز بود .
نزدیک به هفتاد سال از عمرش می گذشت .
مدت خلافت هیچکس از مدت خلافت وی بیشتر نبود .
او سی سال از عمر خودرا به کلی بی حرکت افتاده بود .یک چشمش از دست رفته بود و چشم دیگرش نیز بسیار ضعیف می دید .
سرانجام نیز به بیماری اسهال خونی گرفتار شد و پس از بیست روز که دچار این بیماری بود در گذشت .
در طول بیماری خود هیچیک از رسوم ظالمانه ای را که معمول کرده بود موقوف نساخت .
با مردم عراق بدرفتاری می کرد و مردی بیداد گر بود . از این رو عراق در زمان خلافت او ویران گردید و مردمش در شهر ها پراکنده شدند .
او زمین ها و دارایی مردم را می گرفت .
زمانی کاری را می کرد و زمان دیگری خلاف آنرا انجام می داد .از جمله مهمان سراهایی برای افطار مردم در رمضان در بغداد ساخت .
این میهمان سرا ها مدتی دایر بود .بعد هزینه ای را که صرف این کار می شد قطع کرد ….

دانلود pdf کتاب تاریخ کامل بزرگ اسلام و ایران از ابن اثیر (جلد ۳۳ )

********مطلب پیشنهادی********

دانلود کتاب الکامل فی التاریخ (تاریخ کامل ابن اثیر ) جلد ۳۲

بخشی از کتاب :

وقایع سال ۶۱۲ :
در این سال ، در ماه جمادی الاول ، منکلی صاحب همدان و اصفهان و ری و شهر هایی که میانشان قرار داشت ، شکست خورد و پا به گریز نهاد و کشته شد .
سبب این پیشامد ، آن بود که او بر شهر ها دست یافت و ایدغمش را کشت .لذا از دیوان خلافت رسولی فرستاده شد تا به خاطر این کار سرزنش کند .
منکلی امیر اوزبک بن پهلوان ، فرمانروای آذربایجان ، را هم که سرور و ولی نعمتش بود تهدید کرد ، و به وحشت انداخته بود .

********************************************

::: مشخصات کتاب :::

نام : الکامل فی التاریخ ( جلد ۳۳)
نویسنده : عزالدین علی بن اثیر
تعداد صفحات :۶۷
نوع فایل : PDF
حجم فایل : ۱٫۱۰ مگابایت

لینک های دانلود

***** گزارش خرابی یا کپی رایت *****

در صورتی که لینک دانلود خراب است یا شما صاحب اثر هستید و اشتباه کتاب شما در سایت قرار گرفته از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهید

راهنمای دانلود

  • برای دانلود، به روی عبارت "دانلود" کلیک کنید و منتظر بمانید تا پنجره مربوطه ظاهر شود سپس محل ذخیره شدن فایل را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا دانلود تمام شود.
  • جهت استفاده از فایل های فشرده از نرم افزار WinRar استفاده نموده و به پسورد هر فایل توجه نمایید.
  • در صورت بروز مشکل در دانلود فایل ها تنها کافی است ازطریق ارسال پیامک به شماره 09365692210 طریق سیستم گزارش خطا نسبت به بروز مشکل اطلاع دهید تا پیگیری سریع برای حل مشکل اقدام گردد.
  • فایل های قرار داده شده برای دانلود به منظور کاهش حجم و دریافت سریعتر فشرده شده اند، برای خارج سازی فایل ها از حالت فشرده از نرم افزار Win Rar و یا مشابه آن استفاده کنید.
  • کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده عبارت www.kolbedanesh.com ( حتما با حروف کوچک تایپ شود ) می باشد. تمامی حروف را میبایستی به صورت کوچک تایپ کنید و در هنگام تایپ به وضعیت EN/FA کیبورد خود توجه داشته باشید همچنین بهتر است کلمه رمز را تایپ کنید و از Copy-Paste آن بپرهیزید.
  • چنانچه در هنگام خارج سازی فایل از حالت فشرده با پیغام CRC مواجه شدید، در صورتی که کلمه رمز را درست وارد کرده باشید. فایل به صورت خراب دانلود شده است و می بایستی مجدداً آن را دانلود کنید.

جلال

جلال یاکشی کارشناس مهندسی نرم افزار هستم . برنامه نویسی و مباحث تجارت الکترونیک از علایق همیشگی من بوده و هست و سعی دارم با استفاده از این دانش گامی در جهت بهبود و ترقی بردارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن