برای سفارش کتاب های نایاب اینجا کلیک نمایید
تاریخیدانلود کتاب

دانلود کتاب زمینه های اجتماعی کودتای ۱۲۹۹

این مطلب از سایت کلبه دانش به معرفی و ارائه کتاب زمینه های اجتماعی کودتای ۱۲۹۹ اثر ابرهیم صفایی می پردازد. نیمه دوم سده سیزدهم هجری شمسی بخصوص بیست و پنجسال اخیر آن از آشفته ترین ادوار تاریخ ایران است . در این مدت بازمانده قدرت حکومت مرکزی و نظام استبدادی فرو ریخت وآتش آشوب و ناامنی در همه سو شعله ور شد خان ها و سران عشایر در اطراف مملکت بخود سری پرداختند .نا امنی بر تمام راهها سایه افکند رابطه حقیقی مرکز با بیشتر استانهای کشور قطع گردید .رقابت روس و انگلیس و دخالت آشکار و دولت در کار ایران بر ضعف و آشفتگی کشور ما افزود.

چندی نگذشت که دو دولت بزرگ رقابت در ایران را به همکاری تبدیل کردند و سازش دو قدرت عظیم در قرار داد ۱۹۰۷ تجلی نمود و کشورما به مناطق نفوذ تقسیم شد و حوادث شومی را در ایران ببار آورد . از آن پس استقرار نیروی نظامی روس و انگلیس در میهن ما بیش از پیش استقلال و ملیت ما را تهدید کرد و کشور را بصورت نیمه مستعمره در آورد . همینکه دامنه جنگ اول جهانی به ایران کشیده شد قدرتهای بزرگ ایران را پهنه پیکار های سیاسی و جنگ و کشتار علنی نمودند و در تمام شئون کشور ما بی پروا دخالت کردند . به دنبال حوادث خونین جنگ و فجایعی که نیرو های بیگانه مرتکب شدند در بحبوحه فقر ونا امنی عفریت خشکسالی و قحطی نیز چهره هولناک خود را به مردم این سرزمین نشان داد و ارقام بی شمار بر ضایعات و تلفات جنگ افزوده شد.

همینکه جنگ پایان یافت و روسیه موقتا از صحنه سیاست خارج گردید دولت انگلیس به صدد اسقرار قدرت بلامنازع خود در ایران بر آمد و برای پیشرفت این هدف قرارداد ۱۹۱۹ را عرضه کرد ولی طولی نکشید که روسیه انقلابی با ندای بلشویزیم در شمال ایران ظاهر شد و رقابت را از سر گرفت.

تنها نیروی حکومت مرکزی پس از یک نبرد و پیروزی موقت در برابر حمله بلشویک ها از هم پاشیده شد و در گیلان حکومت جمهوری اعلان گردید . آذربایجان دم از مختاری می زد و در خوزستان و لرستان و بلوچستان و فارس سران عشایر بخود سری و فتنه انگیزی بر خاستند همه جا دستخوش ناامنی و آشوب بود .

نیروی انگلیس ونیروی بلشویک در کشور ما مستقر بودند و در ایران در حال احتضار سیاسی می رفت که آخرین آثار استقلال خود را از دست بدهد… .

کتاب زمینه های اجتماعی کودتای ۱۲۹۹

زمینه های اجتماعی کودتای 1299

**************************************************

کتاب پیشنهادی:

کتاب زنان عصبانی،مردان خونسرد

این کتاب اثر جان گری در حیطه روان شناسی عام برای بهتر شناساندن زن و شوهر برای یکدیگر است و اینکه چه تفاوت هایی باهمدیگر دارند و چرا این تفاوت ها را دارند و این را می آموزد که باید با این تفاوت ها زندگی کرد چون این تفاوت ها ازبین نمی رود هرچند به مزاج زن یا شوهر خوش نیاید. برای (دانلود کتاب زنان عصبانی مردان خونسرد اثر جان گری ) کلیک نمایید.

****************************************************

شناسنامه کتاب:

نام : زمینه های اجتماعی کودتای ۱۲۹۹

نویسنده : ابرهیم صفایی

تعداد صفحات : ۲۶۷

نوع فایل: pdf

حجم فایل: ۴٫۴۲ مگابایت

لینک های دانلود

***** گزارش خرابی یا کپی رایت *****

در صورتی که لینک دانلود خراب است یا شما صاحب اثر هستید و اشتباه کتاب شما در سایت قرار گرفته از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهید

راهنمای دانلود

  • برای دانلود، به روی عبارت "دانلود" کلیک کنید و منتظر بمانید تا پنجره مربوطه ظاهر شود سپس محل ذخیره شدن فایل را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا دانلود تمام شود.
  • جهت استفاده از فایل های فشرده از نرم افزار WinRar استفاده نموده و به پسورد هر فایل توجه نمایید.
  • در صورت بروز مشکل در دانلود فایل ها تنها کافی است ازطریق ارسال پیامک به شماره 09365692210 طریق سیستم گزارش خطا نسبت به بروز مشکل اطلاع دهید تا پیگیری سریع برای حل مشکل اقدام گردد.
  • فایل های قرار داده شده برای دانلود به منظور کاهش حجم و دریافت سریعتر فشرده شده اند، برای خارج سازی فایل ها از حالت فشرده از نرم افزار Win Rar و یا مشابه آن استفاده کنید.
  • کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده عبارت www.kolbedanesh.com ( حتما با حروف کوچک تایپ شود ) می باشد. تمامی حروف را میبایستی به صورت کوچک تایپ کنید و در هنگام تایپ به وضعیت EN/FA کیبورد خود توجه داشته باشید همچنین بهتر است کلمه رمز را تایپ کنید و از Copy-Paste آن بپرهیزید.
  • چنانچه در هنگام خارج سازی فایل از حالت فشرده با پیغام CRC مواجه شدید، در صورتی که کلمه رمز را درست وارد کرده باشید. فایل به صورت خراب دانلود شده است و می بایستی مجدداً آن را دانلود کنید.

جلال

جلال یاکشی کارشناس مهندسی نرم افزار هستم . برنامه نویسی و مباحث تجارت الکترونیک از علایق همیشگی من بوده و هست و سعی دارم با استفاده از این دانش گامی در جهت بهبود و ترقی بردارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن