برای سفارش کتاب های نایاب اینجا کلیک نمایید
تاریخیدانلود کتاب

دانلود کتاب تاریخ بیهق

در این مطلب کلبه دانش برای شما کاربران عزیز کتاب تاریخ بیهق اثر ابن فندق را آماده کرده است.لطفا نظرات و دیدگاه های خود را بنویسید.

 تاریخ بیهق یا  تاریخ ابن‌فُندُق کتابی تاریخی به فارسی، نوشته ظهیرالدین‌ ابوالحسن‌ علی‌ بن‌ ابی‌القاسم‌ زید بیهقی معروف به ابن‌فُندُق، , و ترجمه ی بهمن انصاری دربرگیرنده تاریخ و جغرافیا و احوال عالمان و خاندان‌های مشهور نواحی خاوری و شمال‌خاوری ایران زمین و شهرهایی چون بیهق، سبزوار، نیشابور و…؛ و چگونگی رویدادهای این مناطق در زمان استیلای صفاریان، سامانیان، غزنویان و سلجوقیان است.

کتاب تاریخ بیهق اثر ابن فندق

**********معرفی کوتاه کتاب************

این کتاب ، تاریخی محلی با زبان ایرانی یعنی فارسی است، مشتمل بر تاریخ و جغرافیا و اَحوال عالمان و خاندانهای مشهور ناحیۀ بیهق، تألیف ابوالحسن علی بن زید بیهقی (م ۵۶۵ق/۱۱۷۰م).

در میان سلسله آثاری که به تواریخ محلی موسوم‌اند، کتاب تاریخ بیهق از جملۀ آثار ممتاز است، زیرا مؤلف که در غالب دانشهای عهد خود دست داشت ، با احاطۀ خاصی، اطلاعات جغرافیایی این ناحیۀ مهم خراسان را با تاریخ سیاسی و فرهنگی به هم آمیخته، و مجموعه‌ای آکنده از انواع اطلاعات ارزشمند پدید آورده است؛ چندان که بسیاری از آگاهیهای گوناگون دربارۀ خراسان و بیهق را اکنون مدیون این کتاب هستیم.
بیهقی کتاب خود را با مقدمه‌ای ادیبانه، با استشهاد به اشعار عربی و فارسی، در اهمیت و فواید تاریخ آغاز کرده ، سپس فصل کوتاهی را به بیان «ولایات» و نواحی ای که در رُبعِ معمورِ عالم هست»، اختصاص داده است ؛ آن‌گاه در فصلی دیگر، فهرستی از آثار مکتوب تاریخی پیش از خـود را ــ که‌بسیاری از آنها اینک از میان رفته، یا تنها به‌صورت‌منقول در آثار دیگران بر جای مانده ــ ارائه کرده ‌است .

بیهقـی ماننـد دیگـر مـؤلفان تواریـخ محلی ــ که فصلـی را به فضایـل شهر خود اختصاص می‌دهند ــ از «فضایل بیهق» در فصلی سخن به میان آورده، و شماری از اصحاب محمد را که «در بیهق بوده‌اند»، نام برده ، و سپس به «ذکر هوای بیهق» و بیان جغرافیای ناحیه ودیه‌ها و روستاهای بیهق پرداخته است .

***********فهرست کتاب***********

  • فصل اول- در فواید تاریخ
  • فصل دوم- در بیان حاجتمندی ملوک و امرا بعلم تاریخ
  • فصل- در حل این شبه که بعضی از تواریخ مفتریات و موضوعات است
  • فصل- در بیان ولایات جهان
  • فصل- در بیان تواریخ مهم و مشهور و نویسنده گان آن
  • و … ده ها موضوع جذاب دیگردر مورد شخصیت های مهم

***********کتاب پیشنهادی***********

کتاب تاریخ ارمنیان:

این کتاب بهترین کتاب برای پژوهش و بازخوانی تاریخ ارمنیان و سرزمین ارمنستان می‌باشد که در سده ‌پنجم‌ میلادی به رشته تحریر درآمده است. برای دانلود کتاب تاریخ ارمنیان اینجا کلیک کنید.

**********شناسنامه ی کتاب**********

اثر: ابن فندق

ترجمه: بهمن انصاری

تعداد صفحات:۲۲۶

نوع فایل:pdf

لینک های دانلود

***** گزارش خرابی یا کپی رایت *****

در صورتی که لینک دانلود خراب است یا شما صاحب اثر هستید و اشتباه کتاب شما در سایت قرار گرفته از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهید

راهنمای دانلود

  • برای دانلود، به روی عبارت "دانلود" کلیک کنید و منتظر بمانید تا پنجره مربوطه ظاهر شود سپس محل ذخیره شدن فایل را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا دانلود تمام شود.
  • جهت استفاده از فایل های فشرده از نرم افزار WinRar استفاده نموده و به پسورد هر فایل توجه نمایید.
  • در صورت بروز مشکل در دانلود فایل ها تنها کافی است ازطریق ارسال پیامک به شماره 09365692210 طریق سیستم گزارش خطا نسبت به بروز مشکل اطلاع دهید تا پیگیری سریع برای حل مشکل اقدام گردد.
  • فایل های قرار داده شده برای دانلود به منظور کاهش حجم و دریافت سریعتر فشرده شده اند، برای خارج سازی فایل ها از حالت فشرده از نرم افزار Win Rar و یا مشابه آن استفاده کنید.
  • کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده عبارت www.kolbedanesh.com ( حتما با حروف کوچک تایپ شود ) می باشد. تمامی حروف را میبایستی به صورت کوچک تایپ کنید و در هنگام تایپ به وضعیت EN/FA کیبورد خود توجه داشته باشید همچنین بهتر است کلمه رمز را تایپ کنید و از Copy-Paste آن بپرهیزید.
  • چنانچه در هنگام خارج سازی فایل از حالت فشرده با پیغام CRC مواجه شدید، در صورتی که کلمه رمز را درست وارد کرده باشید. فایل به صورت خراب دانلود شده است و می بایستی مجدداً آن را دانلود کنید.

جلال

جلال یاکشی کارشناس مهندسی نرم افزار هستم . برنامه نویسی و مباحث تجارت الکترونیک از علایق همیشگی من بوده و هست و سعی دارم با استفاده از این دانش گامی در جهت بهبود و ترقی بردارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن