برای سفارش کتاب های نایاب اینجا کلیک نمایید
دانلود کتاب

دانلود رایگان حکایت شیخ صنعان از عطار نیشابوری

همراهان گرامی کلبه دانش در این مطلب از سایت یکی از زیبا ترین حکایات منطق الطیر را برای شما در به صورت رایگان در دسترس دانلود قرار داده ایم .شیخ صنعان یا سمعان عنوان داستانی از عطار نیشابوری است. «شیخ صنعان» طولانی‌ترین و شیرین ترین حکایت کتاب منطق الطیر است . همراهان گرامی چنانچه از مطالعه این مطلب لذت بردید می توانید کتاب منطق الطیر را به صورت کامل دانلود کنید .

خلاصه داستان :

داستان شیخ صنعان و دختر ترسا، از جمله داستان های عرفانی است که حتی شرح هایی هم بر آن نوشته شده است. اما اصل داستان این است که :

 شیخ صنعان چند شب پیاپی در خواب می بیند که از مکه به روم رفته و بر بتی، مدام سجده می کند. پس از تکرار این خواب در شبهای متوالی، او پی می برد که مانعی در سر راه سلوکش پیش آمده و زمان سختی و دشواری فرا رسیده است. و لذا تصمیم می گیرد تا به ندای درون گوش داده و به دیار روم سفر کند. جمع کثیری از مریدان وی(به روایت عطار،۴۰۰ مرید)، نیز همراه وی راهی دیار روم می شوند.

در آن دیار، شیخ روزها بر گرد شهر می گشته تا سرانجام روزی نظرش بر دختری ترسا، و بسیار زیبا افتاده و عاشق او می شود. عشق دختر ترسا، عقل شیخ را می برد؛ شیخ، ایمان می دهد و ترسایی می خرد.

شیخ مقیم کوی یار می شود و همنشین سگان کوی؛ و پند و نصیحت یاران را نیز به هیچ می گیرد.

دختر ترسا از عشق شیخ آگاه می شود و پس از آنکه در مقام معشوق، ناز کرده و شیخ را به سبب عشقش سرزنش و تحقیر می کند، سرانجام در برابر نیاز شیخ، ۴ شرط برای وصال قرار می دهد: سجده بر بت، خمر نوشی، ترک مسلمانی و سوزاندن قرآن.

دانلود حکایت شیخ صنعان از عطار نیشابوری

حکایت شیخ صنعان از عطار نیشابوری

*********مطلب پیشنهادی*********

دانلود کتاب منطق الطیر (مقامات الطیور) عطار نیشابوری

عطّار ، همچون عارفان دیگر ازمنظری عرفانی به قرآن و حدیث می نگرد و آنها را متناسب با حال و احوال خویش تفسیر می کند ؛ با مطالعه ی آثارش ، نیک در می یابم که او احاطه ی چشمگیر بر قرآن و حدیث دارد و با بهره گرفتن از آیات قرآن ، گاهی به صورت مستقیم یعنی با آوردن قسمتی از یک آیه ، ذهن مخاطب را به شرح و بسط ظاهر قرآن ( تفسیر) و بطن قرآن ( تأویل ) رهنمون کرده به عبارتی دیگرگاهی مخاطب را از طریق قرینه ی قالی به درک مطلب نائل می کند ونیز گاهی به صورت غیر مستقیم با استفاده از قرینه ی مقالی به شرح و بسط ظاهر و باطن قرآن می پردازد به صورت اجمالی وی گاهی از روش تفسیر موضوعی استفاده کرده یک موضوع خاص را مورد بررسی قرار می دهد تا دلایل خویش را از این طریق به اثبات برساند او غالباً  برای تفهیم سهل و ساده ی مخاطب از روش تمثیلی استفاده می کند .

**********************************

*مشخصات

نام : حکایت شیخ صنعان
نویسنده : عطار نیشابوری
برگرفته از : منطق الطیر
تعداد صفحات : ۲۴
نوع فایل : pdf
حجم فایل : ۰٫۱ مگابایت

لینک های دانلود

***** گزارش خرابی یا کپی رایت *****

در صورتی که لینک دانلود خراب است یا شما صاحب اثر هستید و اشتباه کتاب شما در سایت قرار گرفته از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهید

راهنمای دانلود

  • برای دانلود، به روی عبارت "دانلود" کلیک کنید و منتظر بمانید تا پنجره مربوطه ظاهر شود سپس محل ذخیره شدن فایل را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا دانلود تمام شود.
  • جهت استفاده از فایل های فشرده از نرم افزار WinRar استفاده نموده و به پسورد هر فایل توجه نمایید.
  • در صورت بروز مشکل در دانلود فایل ها تنها کافی است ازطریق ارسال پیامک به شماره 09365692210 طریق سیستم گزارش خطا نسبت به بروز مشکل اطلاع دهید تا پیگیری سریع برای حل مشکل اقدام گردد.
  • فایل های قرار داده شده برای دانلود به منظور کاهش حجم و دریافت سریعتر فشرده شده اند، برای خارج سازی فایل ها از حالت فشرده از نرم افزار Win Rar و یا مشابه آن استفاده کنید.
  • کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده عبارت www.kolbedanesh.com ( حتما با حروف کوچک تایپ شود ) می باشد. تمامی حروف را میبایستی به صورت کوچک تایپ کنید و در هنگام تایپ به وضعیت EN/FA کیبورد خود توجه داشته باشید همچنین بهتر است کلمه رمز را تایپ کنید و از Copy-Paste آن بپرهیزید.
  • چنانچه در هنگام خارج سازی فایل از حالت فشرده با پیغام CRC مواجه شدید، در صورتی که کلمه رمز را درست وارد کرده باشید. فایل به صورت خراب دانلود شده است و می بایستی مجدداً آن را دانلود کنید.

جلال

جلال یاکشی کارشناس مهندسی نرم افزار هستم . برنامه نویسی و مباحث تجارت الکترونیک از علایق همیشگی من بوده و هست و سعی دارم با استفاده از این دانش گامی در جهت بهبود و ترقی بردارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن