برای سفارش کتاب های نایاب اینجا کلیک نمایید
تاریخیدانلود کتاب

دانلود اسناد و مکاتبات تاریخی ایران (دوره افشاریه)

در این مطلب از سایت کتاب اسناد و مکاتبات تاریخی ایران در دوره افشاریه گرداوری شده توسط محمدرضا نصیری را برای شما در دسترس قرار داده ایم . کتاب، شامل دیباچه، مقدمه‌اى با عنوان نگاهى به روابط ایران و عثمانى و متن بیش از ۳۰ سند و مدرک گردآورى شده است. سبک ارائه اسناد به این گونه است که متن سند بدون اضافات و حواشى ذکر گردیده و اگر مطلبى خارج از متن بوده، در پرانتز و یا در پاورقى تذکر داده شده است.کلبه دانشی های عزیز برای اطلاع از جدیدترین مطالب ما می توانید بصورت روزانه از سایت بازدید فرمایید .

کتاب، با پیشگفتاری از محقق کتاب آغاز شده است که به اختصار روابط ایران و عثمانى را در دوره افشاریه مورد بررسى قرار داده است. به جهت این که خواننده بتواند از اسناد کتاب استفاده کند، لازم است که از فضاى حاکم بر آن‌ها مطلع باشد و لذا خلاصه‌اى از تاریخ آن مقطع زمانى در این نوشتار ارائه مى‌گردد: همزمان با آخرین سال‌هاى سلطنت شاه سلطان حسین، شورش ایل غلجایى، بر ضد دولت مرکزى به اوج خود رسیده بود. محمود افغان، پس از غلبه بر عموى خود عبدالعزیز، در اندک مدتى قلمرو خود را تا سرحد سیستان گسترش داد و بر کرمان دست یافت، سپس از راه کرمان و یزد رو به اصفهان آورد و در گلون آباد بر سپاه شاه سلطان حسین پیروز گردید. به دنبال این نبرد، اصفهان به محاصره محمود درآمد و سرانجام سقوط کرد.
در این سال‌هاى نکبت‌بار تاریخ ایران، دولت‌هاى روس و عثمانى اوضاع داخلى کشور ما را دقیقاً مورد مطالعه قرار مى‌دادند. روابط ایران و عثمانى، که براساس معاهده زهاب ۱۰۴۹ق استوار شده بود، هنوز به قوت خود باقى بود. هر دو دولت، برای احتراز از هر گونه درگیرى، مفاد عهدنامه را محترم مى‌شمردند. شکست دولت عثمانى از اتریش و عقد معاهده پاسارو ویتز ۱۷۱۸ نقطه عطفى در تغییر سیاست برون مرزى باب عالى به شمار مى‌رفت….

دانلود pdf اسناد و مکاتبات تاریخی ایران (دوره افشاریه)

اسناد و مکاتبات تاریخی ایران (دوره افشاریه)

*******************مطلب پیشنهادی*******************

دانلود کتاب چند امتیاز نامه عصر قاجار

توضیح رسا و خلاصه امتیاز در کتاب این چنین ذکر گردیده : سابقا برای برقراری تسلط بر کشوری ،استعمار گران به جنگ و ستیز می پرداختند وبا لشکر کشی و زور نیزه ،ملل ضعیف را اسیر و گرفتار می کردند ،ولی در نیمه دوم قرن نوزدهم ،کشور های استعماری روش تازه اتخاذ نمودند و برای استثمار ملل عقب مانده طریقه های نوینی پیش گرفتند .یکی از این شیوه های جدید از روی کار آوردن عده ای از نشاندگان خود و گرفتن یک سلسله امتیازیات اقتصادی با دادن رشوه برای پیشرفت منظورهای سیاسی بود .
******************************************************

**مشخصات کتاب :

نام : اسناد و مکاتبات تاریخی ایران (دوره افشاریه)
گرداورنده: محمدرضا نصیری
تعداد صفحات : ۲۴۲
حجم فایل : ۳٫۴۵ مگابایت
نوع فایل : pdf

لینک های دانلود

***** گزارش خرابی یا کپی رایت *****

در صورتی که لینک دانلود خراب است یا شما صاحب اثر هستید و اشتباه کتاب شما در سایت قرار گرفته از طریق تماس با ما به ما اطلاع دهید

راهنمای دانلود

  • برای دانلود، به روی عبارت "دانلود" کلیک کنید و منتظر بمانید تا پنجره مربوطه ظاهر شود سپس محل ذخیره شدن فایل را انتخاب کنید و منتظر بمانید تا دانلود تمام شود.
  • جهت استفاده از فایل های فشرده از نرم افزار WinRar استفاده نموده و به پسورد هر فایل توجه نمایید.
  • در صورت بروز مشکل در دانلود فایل ها تنها کافی است ازطریق ارسال پیامک به شماره 09365692210 طریق سیستم گزارش خطا نسبت به بروز مشکل اطلاع دهید تا پیگیری سریع برای حل مشکل اقدام گردد.
  • فایل های قرار داده شده برای دانلود به منظور کاهش حجم و دریافت سریعتر فشرده شده اند، برای خارج سازی فایل ها از حالت فشرده از نرم افزار Win Rar و یا مشابه آن استفاده کنید.
  • کلمه رمز جهت بازگشایی فایل فشرده عبارت www.kolbedanesh.com ( حتما با حروف کوچک تایپ شود ) می باشد. تمامی حروف را میبایستی به صورت کوچک تایپ کنید و در هنگام تایپ به وضعیت EN/FA کیبورد خود توجه داشته باشید همچنین بهتر است کلمه رمز را تایپ کنید و از Copy-Paste آن بپرهیزید.
  • چنانچه در هنگام خارج سازی فایل از حالت فشرده با پیغام CRC مواجه شدید، در صورتی که کلمه رمز را درست وارد کرده باشید. فایل به صورت خراب دانلود شده است و می بایستی مجدداً آن را دانلود کنید.

جلال

جلال یاکشی کارشناس مهندسی نرم افزار هستم . برنامه نویسی و مباحث تجارت الکترونیک از علایق همیشگی من بوده و هست و سعی دارم با استفاده از این دانش گامی در جهت بهبود و ترقی بردارم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا
بستن
بستن