کتاب آذری یا زبان باستان آذربایجان اثر احمد کسروی است . نویسنده هدف خود را در این کتاب اثبات یکی بودن هویت آذری و ایرانی می داند وتفاوتی میان انها قایل نیست . مطالعه این کتاب را به محققان عزیز و علاقمندان به تازیخ ایران پیشنهاد می کنیم . کلبه دانشی های گرامی با بازدید روزانه از سایت می توانید از جدیدترین مطالب ما مطلع شوید .
بخشی از کتاب :
این کتاب که بدست شما میرسد اگرنیک بیندیشید باندازه یک «آذربایجان» بها دارد.
این کتاب به بیگانه پرستانی که م یخواهند برای آذربایجان و آذربایجانی «ملیت» جدا، «زبان» جدا،
«تاریخ» جدا بسازند با دلیلهای دانشمندانه و گواههای استوار پاسخ دندان شکن داده و مشت سختی بر
دهان دروغگوی آنان میزند.
این کتاب نشان میدهد که «ملیت» آذربایجانی، «ایرانی»، زبانش «فارسی» (آذری) و «تاریخش»
همواره با دیگر ایرانیان بهمبسته بوده و میباشد.
این کتاب همچون استخوان درشتی در گلوی کسانیکه میخواهند آذربایجان را بیسر و صدا ببلعند
گیر کرده آنان را خفه میکند.
این کتاب دسته های خیانت پیشه را سخت از جا بدر برده و آنان را بر این داشته است که در
پیرامون نویسنده اش بسخنان بیجایی برخیزند و دست بهوچیگری زنند.
لیکن شما خوانندگان گرامی که میهن خود را دوست دارید، این کتاب را که در زمینه خود بیمانند
است، با هوشیاری بخوانید و سپس درباره نویسنده اش بداوری پردازید.
این را بآسانی توان پذیرفت که جا باز کردن ترکی برای خود در آذربایجان و بکنار زدن آن آذری را ، پیش از
پادشاهی صفویان انجام گرفته و دلیل این گذشته از چیزهای دیگر حال خود آن خاندان میباشد . زیرا ایشان بیگمان ازبومیان آذربایجان بوده اند و زبانشان آذری بوده و ما دو بیتیهایی از شیخ صفی نیای بزرگ ایشان که در زمان مغول میزیسته در دست میداریم که آنها را خواهیم آورد . با اینحال چون بزمان شاه اسماعیل بنیادگزار پادشاهی میرسیم میبینیم زبان ایشان ترکی گردیده و خود آن شاه بترکی شعرهایی میسروده که دیوانش دردست است …
دانلود pdf آذری یا زبان باستان آذربایجان
********************************************************
************ کتاب پیشنهادی ***********
تاریخ انقلاب آذربایجان و بلوای تبریز
کتاب تاریخ انقلاب آذربایجان و بلوای تبریزبه بررسی رویدادهای مهم تبریز و آذربایجان در مشروطه و پس از مشروطه و نقش بزرگانی چون ستارخان، باقرخان، علی موسیو، حیدر عمواوغلو، شریفزاده و… میپردازد…(دانلود کتاب تاریخ انقلاب آذربایجان و بلوای تبریز اثر حاجی محمد باقر ویجویه ) .
********************************************************
شناسنامه کتاب :
نام : آذری یا زبان باستان آذربایجان
نویسنده : احمد کسروی
نوع فایل : pdf
حجم : ۰٫۸۳۵ مگابایت
تعداد صفحات : ۵۳
کتاب رو خواندم.در زمانه ای (سالهای اولیه قرن) صادق هدایت برای چاپ کتاب زند هومن به تعداد۲۰جلد مجبوراً در هند به دلیل عدم امکانات اقدام میکند و به گواهی تمامی کتابهای تاریخی و ادبی ایرانی که بدون مدرک و استناد نوشته شدند و حتی در روزهای اولیه ترجمه رمان در ایران (جلد کتابهای قدیمی را ببینید نوشته اقتباس و ترجمه از فلانی)صداقت نبود و نوشته های خود را بنام خارجیان قالب میکردند.آقای کسروی روستایی در آذربایجان پیدا کرده که به زعم خودش آذری اصیل صحبت میکردند.در صورت صحت وجود اینروستا دهها دلیل برای اشتباه کسروی وجود دارد.۱:اهالی روستا از جایی دیگر کوچ کردند،به نطرم تالش محتملتراست.۲:زبان آذری اصیل را وقتی ازبین رفته کسروی از کجا یاد گرفته.۳:دریک کشور یا یک جغرافیا زندگی کردن دلیل پیوستگی و وابستگی ملی و قومی نیست.۴:زبان مولفه کاملاً جدا از قومیت و ملیت است.۵:کسروی تحت تاثیر سیاست قوم زدایی و یکسان سازی رضاشاه که خود از مادری ترکتبار بوده قرار گرفته.۶؛درحکومت وقت همچنانکه انگلیس ایران را تحدیدی برای هند میدید حکومت هم ترکها را تحدیدی برای خود و بخاطر همسایه عثمانی میدید.۷:ابزار علوم و امکانات تحقیق برای کسروی اصلاً مهیا نبوده.مانند امکان سفر دایم به نکات مختلف و دسترسی به کتابها و نوشتجات خطی و سنگی معتبر قدیمی.و بخوام بگم دهها دلیل دیگر.لذا نظریه کسروی ارزش خواندن هم ندارد.که همه میدانند ترکها و فارسها هیچ نقطه اشتراکی طی تاریخ نداشته اند.اگر زبان آذری ترکها ازبین رفته چرا مال فارسها نرفته؟چرا مال کردها و اعراب و لر و بلوچ و…ازبین نرفته.زبان همه مردمی چند ده ملیونی ازبین رفته و اثری نمانده؟مگر ترکها فقط به آذربایجان حمله کردند؟